AcasăSPORTNasu’ Sandu a dat Barca-Real pe o poveste spumoasa cu o pereche...

Nasu’ Sandu a dat Barca-Real pe o poveste spumoasa cu o pereche de jartiere

Seful de la „Casa Fotbalului” a acceptat invitatia bunului sau prieten, George Mihaita, de a vedea piesa regizata de Silviu Purcarete. Sambata seara, cu putin timp inaintea startului supermeciului FC Barcelona – Real Madrid, Mircea Sandu si-a dus sotia la spectacolul gazduit de Teatrul de Comedie.

Mircea si Lise Sandu au luat loc in primele randuri ale "Teatrului Teatrelor"

Mai-marele Federatiei Romane de Fotbal a ales sa-si petreaca seara de sambata cu sotia si prietenii, la un spectacol de teatru.

Mircea Sandu

Nasu’ Sandu a fost invitat special de George Mihaita, directorul Teatrului de Comedie Bucuresti, la piesa „Femeia care si-a pierdut jartierele”, scrisa de maestrul vodevilului francez, Eugene Labiche, si pusa in scena la „Teatrul Teatrelor”, de la Romexpo, de Silviu Purcarete.

Lise Sandu

Mircea si Lise Sandu s-au simtit extraodinar la comedia in care au jucat George Mihaita, Horatiu Malaele si Mihaela Teleoaca, fiind angrenati intr-o repriza de o ora si jumatate de ras. Presedintele FRF a participat activ la piesa. De altfel, in momentul de final, actorul George Mihaita i-a intins o farfurie de spaghete, ca parte a show-ului imaginat de regizorul piesei.

Malaele si Mihaita, doua nume importante ale teatrului romanesc modern

Pentru „Femeia care si-a pierdut jartierele”, presedintele FRF a renuntat la cel mai tare meci de fotbal al planetei, confruntarea FC Barcelona-Real Madrid, programata cam in acelasi timp. Sotii Sandu au venit insotiti de nepoata sefului FRF, Andreea, dar si de inca un cuplu. La finalul reprezentatiei, Mircea Sandu s-a intretinut cu actorii si apoi a plecat impreuna cu insotitorii sai pentru a luat cina la unul din restaurantele de lux din Capitala.

author avatar
Sebastian Stan
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger