AcasăSPORTNani face nunta dupa Euro 2012

Nani face nunta dupa Euro 2012

Mijlocasul portughez Luis Nani, de la Manchester United, se va casatori in iulie cu superba Daniela Martins, iar Cristiano Ronaldo, vedeta lui Real Madrid, va fi cavaler de onoare.

Nani a anuntat, pe contul sau de twitter, ca Daniela, cea cu care isi imparte viata de mai bine de patru ani, a acceptat sa-i devina sotie in vara acestui an. Nani si Cristiano Ronaldo, care va fi cavaler de onoare, vor “dansa” pe stadioanele din Polonia si Ucraina in perioada 8 iunie – 1 iulie, la Euro 2012, iar apoi la nunta actualului jucator de la Manchester United.

Cei doi fotbalisti sunt buni prieteni din 2002, cand Nani, care avea 16 ani, a ajuns la Sporting Lisabona si a fost luat sub aripa de CR7. De altfel, despre Nani s-a spus de multe ori ca este urmasul de drept al lui Cristiano Ronaldo, desi este doar cu un an mai mic decat acesta.

Nani a fost inlocuitorul lui Ronaldo la Sporting din 2003, cand atacantul a plecat la Manchester United, si i-a luat locul conationalului sau si in formula de start gandita de Alex Ferguson in 2009, dupa ce Cristiano a plecat la Real Madrid.

author avatar
Cristi Ionita
599 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger