AcasăSPORTNadal, viitorul presedinte al Realului

Nadal, viitorul presedinte al Realului

Miscare istorica in fotbal

Dupa ce si-a spulberat rivalii in Liga Campionilor, punand monopol pe aceasta competitie, Florentino Perez se pregateste sa lase Realul din Madrid pe mainile altui presedinte. Si-a ales si urmasul, dupa cum dezvaluire presa spaniola, in persoana marelui tenismen Rafael Nadal, poate cel mai cunoscut socio din lume.

Miscare istorica in fotbal

Supercampionul din sportul alb este un fan declarat al Realului, dar si un fin cunoscator al problemelor din interiorul clubului. Rafa Nadal stie tot ce inseamna gruparea „blanco”, in calitate de socio participa la sedintele importante si voteaza pentru binele echipei. Nelipsit din loja la marile meciuri, Nadal are toate sansele sa fie urmatorul presedinte de pe „Bernabeu”, noteaza publicatia El Confidencial, care scrie ca actualul sef, Florentino Perez (72 de ani), se gandeste tot mai serios sa paraseasca lumea fotbalului.

„Nadal este unul dintre cei mai buni ambasadori pe care Real Madrid ii are in toata lumea, ar fi un candidat minunat pentru functia de presedinte”, sustine Perez. Exista, insa, si o piedica in calea nepotului fostului mare fotbalist catalan Miguel Angel Nadal: una dintre conditiile pentru a deveni presedinte al madrilenilor este aceea de a fi socio de cel putin 20 de ani, iar Nadal este membru din 2011. Totusi, o modificare de statut nu este imposibila, mai ales ca o personalitate ca Rafa merita sa primeasca derogarea necesara, noteaza ziarele de casa ale „galacticilor”.

La randul lui, liderul ATP recunoaste ca isi doreste sa conduca clubul blanco: „Mi-ar placea sa fiu presedinte la Real Madrid. Dar, in prezent, clubul are un mare presedinte si nu e ceva la care sa te poti gandi pe moment. Suntem bine asa cum suntem si nu cred ca Real are nevoie de mine acum, insa nu poti sa stii ce se poate intampla in viitor”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger