AcasăSPORTNadal l-a invitat pe Tiriac la emisiunea "Iarta-ma!"

Nadal l-a invitat pe Tiriac la emisiunea „Iarta-ma!”

Problema zgurii albastre de la Madrid a fost rezolvata. Rafael Nadal si Ion Tiriac si-au spus unul altuia nemultumirile, iar acum s-a ajuns chiar la stadiul destainuirilor.

Nadal i-a explicat lui Tiriac ce probleme de sanatate are

Primul pas l-a facut campionul din Manacor, care i-a vorbit miliardarului roman despre gravele sale probleme de sanatate. Accidentat pe 28 iulie, in turul 2 al turneului de la Wimbledon, Rafael Nadal n-a mai jucat de atunci niciun meci. Medicii i-au descoperit o afectiune rara, este vorba despre boala Hoffa, care cauzeaza dureri groaznice in zona din spatele genunchiului. „M-am intalnit cu el si am vorbit. Mi-a spus «nu mai pot de durere. La Roland Garros, plangeam seara, deoarece n-aveam voie sa-mi injectez nimic (n.n. – infiltratii) ca sa-mi treaca». Din cate am inteles, el are un tendon la genunchi mai mare si tocmai din aceasta, cauza au aparut problemele de sanatate”, a precizat Ion Tiriac.

Ion Tiriac

Continuand sa vorbeasca la superlativ despre Nadal, cunoscutul om de afaceri s-a aratat marcat de modestia spaniolului: „Am un respect enorm fata de baiatul asta. Este un mare campion si a ramas un om normal chiar si dupa sutele de milioane pe care le-a castigat din tenis”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
731 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger