AcasăSPORTMutu vrea sa faca pace cu "domnul Piturca"

Mutu vrea sa faca pace cu „domnul Piturca”

Cu Grecia, Mutu si Piturca ar putea sta din nou unul langa celalalt spre binele echipei nationale

Atacantul Adrian Mutu viseaza sa imbrace din nou tricoul echipei nationale, dupa ce in ultimele meciuri n-a intrat in vederile selectionerului Victor Piturca.

Cu Grecia, Mutu si Piturca ar putea sta din nou unul langa celalalt spre binele echipei nationale

Cu trei saptamani inaintea barajului cu Grecia, „Briliantul” anunta ca vrea sa se impace cu staff-ul tehnic al echipei nationale. Pentru a fi sigur de locul sau in lotul de 18, Mutu este dispus sa faca el primul pas si sa-l contacteze telefonic pe Victor Piturca.

„Ma bucur ca nu avem un adversar mai dificil la baraj, dar asta nu inseamna ca suntem deja calificati la turneul final al Cupei Mondiale. Avem o sansa mare, Grecia este un adversar de nivelul nostru si trebuie sa profitam de acest lucru. Eu consider ca cel mai mare merit in accesul la baraj il au antrenorul si echipa. Personal, as veni cu siguranta la lot daca as fi convocat, nu se pune problema sa refuz. Sper sa fiu convocat, nu m-am gandit niciodata sa renunt la echipa nationala. Intre mine si Victor Piturca lucrurile sunt clare, nu este o problema daca nu sunt titular. Si daca stai pe banca de rezerve, trebuie sa fii pregatit sa dai 100% atunci cand se apeleaza la tine. Consider ca, daca exista comunicare, nu este nicio problema. N-am mai vorbit cu domnul Piturca in ultima vreme, dar o sa-l sun, trebuie!”. In incheiere, „Briliantul” le-a cerut fanilor sa incurajeze Romania in „dubla” cu Grecia chiar daca el va fi sau nu prezent pe teren: „Suporterii trebuie sa sustina echipa nationala chiar daca eu sunt in lot sau nu. Cu Mutu sau fara Mutu, Romania trebuie sa mearga la Cupa Mondiala!”.

Adrian Mutu nu a mai fost convocat de Victor Piturca la ultimele patru meciuri din preliminarii, cu Ungaria, Turcia, Andorra si Estonia.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger