AcasăSPORTMutu va juca in sezonul viitor la Ajaccio

Mutu va juca in sezonul viitor la Ajaccio

Curtat cu insistenta de mai multe cluburi importante, inclusiv de Steaua Bucuresti, Adrian Mutu a decis sa-si continue aventura la Ajaccio.

Mutu este din vara anului trecut la Ajaccio, grupare cu care are contract pana la 30 iunie 2014 si intentioneaza sa duca la bun sfarsit acordul.

Conform ziare.com, Mutu se simte foarte bine la Ajaccio, iar faptul ca a fost un pion important in salvarea de la retrogradare a contat enorm.

Atacantul roman incaseaza 800.000 de euro pe an la Ajaccio si se bucura de increderea totala acordata de antrenorul Albert Emon.

Exista posibilitatea ca Mutu sa-si anunte, la sfarsitul sezonului viitor, retragerea din activitate.

author avatar
Cristi Ionita
563 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger