AcasăSPORTMutu stie ca va veni la nationala!

Mutu stie ca va veni la nationala!

In octombrie 2011, Adrian Mutu a jucat 75 de minute in amicalul cu Uruguay

Adrian Mutu tocmai a anutat pe Twitter ca asteapta sa-si recapete tricoul cu numarul 10 de la prima reprezentativa. Entuziasmul „Briliantului” este mare, desi selectionerul Piturca va anunta abia in week-end lotul cu care va ataca dubla cu Turcia si Olanda.

In octombrie 2011, Adrian Mutu a jucat 75 de minute in amicalul cu Uruguay

Atacantul lui AC Ajaccio a ales sa nu mai astepte ca Victor Piturca sa comunice lista definitiva a stranierilor convocati pentru dubla cu Turcia si Olanda din preliminariile World Cup 2014. Fotbalistul gruparii corsicane a postat pe contul sau de Twitter, ieri dimineata, urmatorul mesaj: „Abia astept sa ajung la echipa nationala, hai Romania!”.

Textul a fost insotit de o fotografie care il infatiseaza pe Adrian bucurandu-se pentru ultimul gol marcat in tricoul echipei nationale, in partida cu Belarus, din 7 octombrie 2011. Reunirea lotului va avea loc pe 8 octombrie, la Mogosoaia, iar tricolorii urmeaza sa joace cu Turcia, in deplasare, pe 12 octombrie. Confruntarea cu Olanda este programata pe „National Arena”, in data de 16 octombrie. Ultima aparitie a lui Adrian Mutu in echipa nationala a avut loc pe 29 februarie 2012, in amicalul cu Uruguay.

author avatar
Sebastian Stan
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger