AcasăSPORTMutu si Marica, petrecere cu fete si bautura dupa meciul cu Olanda

Mutu si Marica, petrecere cu fete si bautura dupa meciul cu Olanda

(foto: suporterdeserviciu.ro)

Adrian Mutu si Ciprian Marica au petrecut in club dupa infrangerea suferita in fata Olandei, cei doi fiind insotiti de mai multe fete care ar fi fost platite sa stea cu ei.

(foto: suporterdeserviciu.ro)

Faptul ca Romania a pierdut cu 4 – 1 in fata Olandei nu i-a intristat pe Adrian Mutu si Ciprian Marica, fotbalistii petrecand dupa meci in club, alaturi de mai multe domnisoare care ar fi fost platite sa stea cu ei. La petrecere li s-au alaturat si cativa fotbalisti olandezi, printre acestia numarandu-se Robin van Persie, Nigel de Jong, Klaas-Jan Huntelaar si Ibrahim Afellay.

Referitor la moduil in care au petrecut cei doi fotbalisti romani, o tanara, care a dorit sa ramana anonima, a facut mai multe declaratii, anuntand ca a fost platita cu 150 de euro ca sa ii insoteasca.

„Eu si alte fete am fost invitate acolo cu o zi inainte. Ni s-a spus ca vor veni Mutu si Marica si ni s-a promis o suma de bani pentru ca acceptam sa mergem, e vorba de 150 de euro, iar daca va fi cazul de mai mult, adica de sex sau sa plecam cu baietii undeva anume, atunci ne priveste pe fiecare, vor fi bani in plus, in afara de cei 150 de euro. Am facut cunostinta cu Mutu in club, el a comandat la masa numai mincare de calitate, veneau tavile cu shoturi de bauturi la fiecare 10 minute”, a spus tanara in cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

Potrivit femeii, Adrian Mutu si Ciprian Marica ar fi mers de mai multe ori la baie, de fiecare data fiind insotiti de catre o fata.

„M-am sarutat cu Mutu cam dupa o ora, insa sint suparata ca n-a vrut sa mergem impreuna acasa. Si el, si Marica mergeau des la baie, insotiti de cite o fata, nu stiu ce faceau acolo. Marica a plecat destul de repede, iar din sursele mele, stiu ca a plecat cu Agnes, un cunoscut top-model”, a mai spus tanara.

Revoltat de spusele tinerii, Ciprian Marica a intervenit in emisiune dezmintind toate acuzele aduse la adresa sa.

„Domnisoara, deja bati cimpii, cum poti sa spui tot ce ai zis pina acum? Eu m-am dus la baie o singura data, iar intrarea la baie era comuna si pentru barbati, si pentru femei. In plus, cum poti sa zici ca am plecat eu cu cineva din club, cind eu am plecat singur? Cred ca ni s-a pregatit o cursa”, a spus Ciprian Marica.

In emisiune a aparut si Nicolae Mitea, care a dorit sa le ia apararea fotbalistilor, acuzand-o pe tanara ca a inventat povestea.

„Cred ca aceasta fata nu si-a revenit din betie, mai ales ca a vorbit mai devreme despre shoturi de bautura. Cred ca inventeaza tot ce spune aici”, a spus Nicolae Mitea.

Fotbalistul a fost contrat imediat de tanara, care l-a acuzat ca ar fi fost si el in club, fapt dezmintit de Nicolae Mitea, care a anuntat ca a fost sunat de fostii sai colegi din Olanda insa in momentul respectiv dormea alaturi de Andreea Tonciu.

„N-aveam cum, eram in pat cu iubita mea, Andreea, la ora aia. E adevarat ca m-a sunat un fost coleg de la Ajax sa ma cheme in club, dar dormeam cind m-a sunat”, a spus Nicolae Mitea.

author avatar
Ionut Zgimbau
867 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger