AcasăSPORTMutu si Marica, ignorati de Piturca

Mutu si Marica, ignorati de Piturca

Adrian Mutu a si uitat de cand n-a mai alergat pentru echipa nationala

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, ieri, o lista cu 13 jucatori care activeaza in strainatate si sunt convocati de principiu pentru partidele nationalei cu Andorra si Estonia, din preliminariile „mondialului”, pe care se regasesc Gheorghe Grozav, Banel Nicolita si Claudiu Keseru, nu si Ciprian Marica sau Adrian Mutu.

Adrian Mutu a si uitat de cand n-a mai alergat pentru echipa nationala
Lui Ciprian Marica nu-i vine a crede ca nu a fost convocat la lot

In timp ce Louis van Gaal ataca meciurile cu Ungaria si Turcia cu toate vedetele batave, asta desi Olanda este, deja, calificata la turneul final, Victor Piturca isi permite sa-l ignore in continuare pe singurul fotbalist roman cunoscut pe tot continentul. Adrian Mutu nu intra in vederile selectionerului si pace, in aceeasi situatie regasindu-se, acum, si Ciprian Marica, fotbalist aflat tot fara echipa si la finalul lunii septembrie! Pentru partidele cu Andorra (11 octombrie) si Estonia (15 octombrie) au primit faxuri de convocare urmatorii jucatori: Bogdan Lobont (AS Roma), Vlad Chiriches (Tottenham Hotspur), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Paul Papp (AC Chievo), Razvan Rat (West Ham United), Costin Lazar (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Espanol Barcelona), Banel Nicolita (FC Nantes), Gheorghe Grozav (Terek Groznii), Gheorghe Bucur (Kuban Krasnodar), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Bogdan Stancu (Genclerbirligi SK) si Claudiu Keseru (SC Bastia).

Faxurile de confirmare sau de revocare a convocarilor initiale vor fi trimise la 4 octombrie, componenta definitiva a lotului urmand a a fi decisa si anuntata duminica, 6 octombrie, dupa disputarea ultimului meci din etapa a 10-a a Ligii 1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger