AcasăSPORTMutu si Ibrahimovic nu s-au intalnit deloc. Nici macar cu mingea!

Mutu si Ibrahimovic nu s-au intalnit deloc. Nici macar cu mingea!

Ibra si Mutu s-au intalnit doar la inceputul partidei

Adrian Mutu si Zlatan Ibrahimovici s-au intalnit pentru prima data in Ligue 1 in calitate de adversari. Marea confruntare s-a terminat dezamagitor: cei doi superatacanti n-au reusit sa traga nici macar un sut pe poarta.

Ibra si Mutu s-au intalnit doar la inceputul partidei

Provocat  de Mutu la o intrecere „cine da mai multe goluri in acest sezon”, suedezul a asteptat partida PSG – Ajaccio, din etapa 20, cu mare nerabdare. Suedezul – marcator a 17 goluri in aceasta stagiune – a incheiat, insa, lamentabil duelul cu prietenul sau roman.

Golgeterul din Ligue 1 n-a fost in forma impotriva lui Ajaccio

Vineri seara, pe „Parc des Princes”, in fata corsicanilor de pe locul 15, Zlatan Ibrahimovic n-a reusit nici macar un sut pe spatiul portii, de goluri nefiind oricum vorba, partida cu Ajaccio incheindu-se 0-0, la fel ca in tur. Nici Mutu nu a iesit in evidenta cu nimic, fiind notat de „L’Equipe” cu 4, numarul golurilor pe care „Briliantul” le-a realizat pana acum in Franta. Trupa vizitatoare a fost acuzata ca a venit la Paris ca sa faca antijoc, sacrificand spectacolul. Mutu si Ibra s-au salutat doar la inceputul partidei, in rest nu s-au intalnit pe teren. Nici cu mingea. Semiesecul lui PSG a facut ca formatia patronata de miliardarii arabi sa piarda locul fruntas in Ligue 1, noul lider fiind Olympique Lyon.

Suedezul se insoara in vara cu o actrita de 42 de ani

Helena si Zlatan sunt de 10 ani impreuna

Daca in cariera sportiva a schimbat, deja, sapte echipe, Zlatan Ibrahimovic ii este fidel, de mai bine de un deceniu, unei singure femei: actrita Helena Seger. Blondina l-a acaparat total pe atacantul suedez , Helena, fost top-model, pastrandu-si si acum corpul de invidiat, desi are aproape 42 de ani. Cei doi au impreuna doi baieti: Maximilian (6 ani) si Vincent (4 ani). Zlatan si Helena isi vor uni destinele intr-o ceremonie care va avea loc la sfarsitul lunii iunie, pe domeniul de 17 milioane de euro pe care cei doi il detin in Malmo -Suedia. (C.I.)

author avatar
Sebastian Stan
1.172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger