AcasăSPORTMutu se intoarce pe 8 februarie la Florenta

Mutu se intoarce pe 8 februarie la Florenta

Mutu este asteptat sa-si ia la revedere de la fanii „viola”

Vestea ca Adrian Mutu s-a retras din activitate nu putea trece neobservata in Toscana. Suporterii „viola” nu l-au uitat pe atacantul roman, caruia ii pregatesc, saptamana viitoare, o coregrafie speciala la meciul de campionat cu Atalanta.

Mutu este asteptat sa-si ia la revedere de la fanii „viola”

Pe Artemio Franchi, numele „Mutu” va fi ovationat de peste 40.000 de tifossi, cam cati sunt asteptati la partida din 8 februarie. Ieri, sub titlul „Ultimul mare decar al Fiorentinei s-a retras. Multumim pentru tot, Adrian Mutu!”, „violanation.com” i-a dedicat un amplu material fostului international roman: „Una dintre principalele stiri de la inceputul perioadei de transferuri a fost surprinzatoarea revenire in scena, la Fiorentina, a lui Adrian Mutu. Contractul oferit celui supranumit «Il Fenomeno» ar fi fost cantecul de lebada pe malurile raului Arno. Totul era aranjat pentru ca el sa inceapa antrenamentele, dar in ultima clipa legendarul coordonator s-a razgandit, hotarand sa ramana in Romania alaturi de mama sa bolnava si sa puna punct carierei de fotbalist. Intre magia produsa pe teren si scandalurile din afara lui, un lucru e sigur: cariera lui a fost oricum, dar nu plictisitoare”.
Italienii nu uita nici debutul lui Mutu in Serie A, petrecut in 1999, la Inter Milano, si amintesc despre relatia speciala pe care „Briliantul” a avut-o de-a lungul carierei cu antrenorul Cesare Prandelli:  „Cand a semnat cu Fiorentina, Mutu s-a regasit aici cu antrenorul din perioada petrecuta la Parma, Cesare Prandelli. Imediat, el a devenit jucatorul care putea sa fie, cel care facea diferenta dintre succes si esec pentru echipa sa. A fost desemnat jucatorul sezonului in Serie A de catre RAI, dar, mai important, a facut Florenta sa viseze din nou”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger