AcasăSPORTMutu s-a resemnat: Nu merit sa merg la Euro!

Mutu s-a resemnat: Nu merit sa merg la Euro!

Mutu este unul dintre cei mai spectaculosi fotbalisti pe care i-a dat Romania in ultimii 20 de ani

Reintors in Liga 1 cu gandul de a prinde Euro 2016, Adrian Mutu (37 de ani) a recunoscut ca sansele de a ajunge la turneul final din Franta sunt foarte mici, in conditiile in care nu a impresionat in meciurile jucate pentru ASA Tg.Mures.

Mutu este unul dintre cei mai spectaculosi fotbalisti pe care i-a dat Romania in ultimii 20 de ani

La capatul unei perioade in care a evoluat foarte putin si s-a ocupat mai mult de pregatirea echipei, Mutu s-a consolat cu gandul ca nu se va afla printre tricolorii prezenti in Franta peste trei luni. Decarul ASA-ului a dezvaluit si de ce nu s-a aflat pe teren in ultimele jocuri, o problema musculara fiind cauza absentei sale. „Am sanse foarte mici, nu am aratat ca merit sa fiu chemat la lotul national. Am avut o problema musculara, de aia nu am jucat. Vom vedea ce se va intampla, dar sunt sanse mici sa ajung la Euro. Acesta e visul meu, imi doresc sa se intample, dar sansele sunt foarte putine. Cel putin am incercat, am si o varsta… Acum fac si alte lucruri. La C.E. e altceva decat ce se joaca in campionatul nostru. Noi formam o echipa buna, dar nu foarte buna. Nu suntem la nivelul Spaniei sau al Frantei, deci nu trebuie sa punem prea multa presiune pe Romania”, a declarat resemnat Adi Mutu.
In vederea turneului final, f
ostul decar al nationalei considera ca Romania a castigat un jucator in meciul cu Lituania, pe Nicusor Stanciu, marcatorul singurului gol al partidei: „Stanciu e cel mai bun, in momentul de fata. Le-am mai spus jucatorilor care iau acel tricou ca numarul 10 are doua tone. E greu, sper sa-l duca la nivelul pe care l-am dus atat eu, cat mai ales Hagi. Sper sa nu-l umflam pe Nicusor, sa ramana cu picioarele pe pamant, caci este un 10 complet. Eu am fost un noua jumatate, eu nu am fost 10”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger