AcasăSPORTMutu refuza banderola!

Mutu refuza banderola!

Dupa retragerea lui Cristi Chivu, selectionerul Lucescu a incercat sa-l motiveze pe atacantul Fiorentinei, oferindu-i banderola, dar pitesteanul nici nu vrea sa auda.

Adi Mutu vrea sa-si sporeasca numarul de goluri sub tricolor

Selectionerul este in fata ultimei partide la echipa nationala si doreste sa-si incheie mandatul cu o victorie. Sperantele sale au ramas in Adrian Mutu, cel care l-a dezamagit, insa, la primul meci, acel usturator 0-5 de la Belgrad. Timp de doi ani, Razvan i-a inchis toate usile lui Mutu, declaratiie sale despre atacantul Fiorentine incheindu-se de fiecare data astfel: “Mutu nu va mai veni la nationala cat sunt eu antrenor!”. Vremurile s-au schimbat, iar impacarea s-a produs, inevitabil. Mutu a revenit la nationala, ajutandu-l pe selectioner sa mai supravietuiasca trei luni pe banca tricolorilor.

Episodul Piatra Neamt

Parasit de Mirel Radoi si Cristi Chivu, cei pe care ii desemnase capitani la inceputul mandatului, Lucescu jr. vrea acum sa-i paseze banderola lui Adrian Mutu. Surse din anturajul jucatorului sustin, insa, ca atacantul Fiorentinei nici nu vrea sa auda de asa ceva, asta dupa ce Razvan a dat banderola lui Gabi Tamas la duelul cu Luxemburg, de la Piatra Neamt.

S-a blocat la 13

Tamas si Rat ar trebui sa fie urmatorii jucatori care vor purta banderola. Fundasul de la WBA a fost desemnat liderul nationalei in trei partide, in timp ce Rat a fost capitan doar in doua jocuri. Insa, dintre cei convocati pentru meciul cu Bosnia, Mutu a avut de cele mai multe ori presiunea banderolei pe brat, el evoluand in aceasta postura in 13 dispute. Prima oara s-a intamplat in februarie 2003, la jocul Romania – Slovacia 2-1, iar ultima in martie 2009, la confruntarea Romania – Serbia 2-3.

Scandalul cu Chelsea, subiect de carte

Acesta este copeta noii carti despre Mutu

Litigiul dintre Adrian Mutu si echipa patronata de Roman Abramovici a devenit subiect de carte in Italia. Giuseppe Calabrese a publicat „Cazul Mutu-Chelsea. Intrigi, afaceri si lucruri de culise indedite”, lucrare care se vinde in librariile din toata Italia cu 12 euro. Autorul a reconstruit jurnalistic deciziile tribunalelor si cariera atacantului pitestean. Mai mult, autorul se axeaza pe partea mai putin cunoscuta publicului larg, lungul proces si incoerenta justitiei sportive.

Biletele la amicalul cu Argentina, doar pe Internet

Toate biletele destinate superamicalului de pe 9 august, duel cu ocazia caruia va fi inaugurata si „National Arena”, se vor vinde integral online. Acesta strategie reprezinta o premiera pentru Romania, unde oamenii erau obisnuiti sa achizitioneze tichete la casele de bilete. Daca planul FRF va da roade, este posibil ca, in curand, casele de bilete sa devina o amintire. Altfel, DigiSport si ProTV negociaza pentru pachetul in care vor fi incluse drepturile de televizare pentru meciurile cu Brazilia, Paraguay si Argentina, primele doua jocuri facand parte din turneul tricolorilor in America de Sud. Pana acum, oferta facuta nu a satisfacut Federatia, care a cerut minimum 500.000 de euro, dar a „primit” doar 300.000.

author avatar
Sebastian Stan
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger