AcasăSPORTMutu ramane la Ajaccio. "Briliantul" Corsicii

Mutu ramane la Ajaccio. „Briliantul” Corsicii

Adrian Mutu a fost golgeterul formatiei corsicane in acest sezon, cu 11 reusite

Tehnicianul Albert Emon paraseste echipa Ajaccio in aceasta vara, in schimb atacantul Adrian Mutu va continua si in sezonul viitor, a anuntat, ieri, presedintele clubului corsican, Alain Orsoni.

Adrian Mutu a fost golgeterul formatiei corsicane in acest sezon, cu 11 reusite

Fara sa ofere detalii, Orsoni a precizat ca vedeta echipei, internationalul roman Adrian Mutu, nu se misca din Corsica: „Albert Emon nu va mai fi antrenorul formatiei Ajaccio, in special din cauza unor probleme in familie. In schimb, portarul Ochoa si Adrian Mutu vor fi aici si in sezonul viitor”. Emon (59 de ani) a preluat conducerea tehnica in iarna, dupa demiterea lui Alex Dupont, si a reusit salvarea corsicanilor de la retrogradare. Orsoni a adaugat ca mai multi jucatori aflati la final de contract vor pleca si ei de la Ajaccio.

Presa franceza noteaza ca printre acestia se numara Ronald Zubar, Fabrice Begeorgi si Fousseni Diawara. Mutu (34 de ani) a sosit vara trecuta in Corsica, semnand un contract pe doua sezoane. Dupa o perioada mai putin fasta, romanul s-a integrat in echipa, evolutiile sale si cele 11 goluri marcate in Ligue 1 fiind apreciate de conducerea clubului. Nu, insa, si de jurnalistii publicatiei „L’Equipe”, care l-au inclus pe Mutu in „echipa dezamagirilor” din acest sezon. „Briliantul” ii are colegi pe Gregorini (Nancy), Wass (Evian), Congre (Toulouse), Sami (Nancy), Mater (Valenciennes), Maurice-Belay (Bordeaux), Sissoko (Brest), Pujol (Sochaux), Moukandjo (Nancy) si Herrera (Toulouse).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger