AcasăSPORTMutu Pune stop aventurii in India

Mutu Pune stop aventurii in India

Mutu a avut parte de o aventura de neuitat in India

Patru luni in India i-au ajuns lui Adrian Mutu. Fostul international roman s-a despartit de echipa FC Pune City printr-un simplu anunt postat pe Facebook.

Mutu a avut parte de o aventura de neuitat in India

Din septembrie, Mutu a jucat 10 partide pentru Pune, marcand de patru ori. Finalul de an i-a adus romanului si un final de aventura in India. Ieri, printr-o postare pe Facebook, „Briliantul” le-a multumit oficialilor si fanilor de la Pune City pentru cele patru luni petrecute la echipa. „A fost o mare placere sa evoluez pentru FC Pune City. Vreau sa profit de ocazie si sa le multumesc tuturor celor din jurul echipei care au lucrat din greu. A fost o experienta minunata si sunt fericit ca am avut aceasta sansa. Vreau sa le multumesc si colegilor pentru tot. Am trait patru luni impreuna si vreau sa le urez tot norocul din lume. Le multumesc si fanilor, care m-au sustinut. Chiar am vazut si steaguri ale Romaniei si am fost fericit”, a scris Mutu.
Ajuns la 36 de ani, pitesteanul pare tentat sa revina in Liga 1, unde a recunoscut ca ar evolua pentru orice formatie aflata in lupta pentru titlu. Steaua si FC Viitorul pare cele mai probabile destinatii. Nu in ultimul rand, Adi Mutu poate alege campionatul intern si pentru a reintra in vederile selectionerului Anghel Iordanescu. Nu o data, „Briliantul” si-a exprimat dorinta de a juca la Campionatul European din Franta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger