AcasăSPORTMutu, momentul adevarului: vineri da ochii cu Ibracadabra!

Mutu, momentul adevarului: vineri da ochii cu Ibracadabra!

Mutu a marcat doar patru goluri pentru Ajaccio

In ziua in care a semnat cu Ajaccio, Adrian Mutu declara ca vrea sa inscrie mai multe goluri decat prietenul sau Zlatan Ibrahimovici. Ulterior, „Briliantul” a dovedit ca nu-i poate face fata superstarului de la PSG, dar vineri, pe „Parc de Princes”, romanul isi poate incerca norocul, intr-un meci direct contand pentru etapa 20 din Ligue 1.

Mutu a marcat doar patru goluri pentru Ajaccio

Adrian Mutu se pregateste intens pentru primul meci din 2013. Ieri, atacantul roman a implinit 34 de ani si spera sa-si faca un cadou frumos, vineri seara, pe arena „Parc de Princes” din Paris, acolo unde micuta echipa corsicana da piept cu PSG, gruparea construita cu miliardele qatarezilor.

Atacantul lui PSG este lider in clasamentul golgeterilor, cu 18 reusite

In luna august, „Briliantul” anunta, mai in gluma, mai in serios, ca vrea sa concureze cu Ibrahimovici pentru titlul de golgheter in Ligue 1, chiar daca suedezul marcase deja 8 goluri pentru PSG. Din pacate pentru el, romanul s-a adaptat destul de greu la rigorile campionatului francez, iar cifrele de pana acum ale celor doi indica faptul ca Mutu a inscris de 4 ori in 13 partide, iar Zlatan a punctat de 18 ori in 16 jocuri. Pentru varful lui Ajaccio este un motiv in plus ca la intalnirea cu bunul sau prieten sa arate ca inca mai reprezinta ceva in fotbalul european. Presa corsicana sustine ca romanul a tras tare la sedintele de pregatire din ultimele doua zile. Mutu si colegii mai au doua antrenamente programate pana la plecarea spre Paris. In ultimul sezon, cand atat Adi Mutu cat si Zlatan Ibrahimovici au jucat in Serie A, unul la Cesena, iar celalalt la AC Milan, rezulatul duelului direct a fost la fel de slab pentru pitestean: 28 meciuri si 8 goluri contra 32 meciuri si 28 de reusite.

author avatar
Sebastian Stan
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger