AcasăSPORTMutu la Dinamo? Niciodata!

Mutu la Dinamo? Niciodata!

Mutu inapoi la Dinamo, doar un vis pentru suporterii „cainilor”

Zvonul legat de o posibila intoarcere a lui Adrian Mutu la Dinamo a fost demontat de Daniel Stanciu, noul sef din Stefan cel Mare.

Mutu inapoi la Dinamo, doar un vis pentru suporterii „cainilor”

Numit manager general cu puteri depline, fostul conducator de la ASA Tg.Mures a vorbit despre campania de achizitii a „cainilor”, care nu se va opri la cele trei transferuri efectuate pana acum. „Am multa treaba la Dinamo, incercam sa schimbam lotul si sa aducem forte proaspete. Ne-au plecat cativa jucatori si mai avem nevoie de cinci sau sase fotbalisti pentru ca trebuie sa completam lotul. Nu s-a pus niciodata problema venirii lui Adi Mutu. Din ce am inteles, el vrea sa se retraga… Gabi Tamas este o solutie pentru orice club din Romania, dar nu am discutat cu el. Dinamo s-a interesat de Ngadeu, dar cei de la FC Botosani au cerut prea multi bani si am renuntat. Ioan Hora nu a fost o tinta pentru noi, iar pe brazilianul Henrique il asteptam sa semneze contractul. Eu mai doream si alti fotbalisti de la ASA, dar nu cred ca cei de acolo vor mai renunta la alti fotbalisti”, a precizat Stanciu.
In privinta lui Gicu Grozav, jucator deja acontat, managerul lui Dinamo a explicat ca actele nu sunt semnate: „Inca nu este jucatorul nostru. Este adevarat ca am ajuns la un acord cu Grozav, dar trebuie sa vorbim cu avocatii lui si cu oficialii lui Terek Groznii, ca sa vedem cum poate evolua pentru Dinamo”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger