AcasăSPORTMutu la debut in India: 30 de minute si o pasa de...

Mutu la debut in India: 30 de minute si o pasa de gol! M-ai vazut, Generale?

Mutu si-a propus sa faca din FC Pune campioana Indiei

Aproape doi ani de pauza si un debut perfect pentru Adrian Mutu in campionatul Indiei: echipa sa, FC Pune City, s-a impus cu 3-1 in fata lui Mumbay City, in prima etapa.

Mutu si-a propus sa faca din FC Pune campioana Indiei

„Briliantul” a intrat pe teren in ultima jumatate de ora si a realizat faza de gol la ultima reusita a partidei. La 36 de ani, Mutu l-a inlocuit pe omul meciului, turcul Tuncay Sanli, autor a doua goluri.
La FC Pune City, antrenata de fostul international englez David Platt, au jucat, printre altii, ivorianul Didier Zokora si argentinianul Diego Colotto, in timp ce la Mumbai City a intrat pe teren in minutul 75 un alt veteran celebru, atacantul francez Nicolas Anelka. „Cand ne-am intors din cantonament, Mutu a lipsit 10 zile de la antrenamente. Inainte de ultimul meci amical, am decis ca Adi sa urmeze un program intensiv de antrenament, timp de patru zile. Daca juca in acea partida, nu se mai putea antrena la aceeasi intensitate. Tocmai aceste patru zile l-au ajutat sa stea mai bine fizic. A fost foarte important ca el sa joace 30 de minute. Mutu a castigat mult si este gata sa joace titular in meciul de vineri”, a declarat englezul David Platt. La randul lui, Mutu s-a aratat incantat de revenirea in circuit, mai ales ca obiectivul sau declarat este sa prinda lotul pentru Campionatul European din 2016.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger