AcasăSPORTMutu e liber de contract si asteapta oferte

Mutu e liber de contract si asteapta oferte

Mutu vrea sa joace in continuare in Serie A, unde a marcat peste 100 de goluri

Cesena Calcio, echipa la care activeaza atacantul roman Adrian Mutu, a retrogradat matematic in Serie B, dupa ce a pierdut, cu 0-1, meciul cu Juventus de miercuri seara, din etapa 34.

Mutu vrea sa joace in continuare in Serie A, unde a marcat peste 100 de goluri

Trupa antrenata de Mario Berretta nu a reusit sa produca surpriza impotriva lui Juve, iar cele 22 de puncte acumulate pana acum nu ii mai sunt de niciun folos, Cesena aflandu-se la 14 puncte de salvare cand au mai ramas doar patru etape.

Astfel, Adrian Mutu se poate transfera fara probleme la o alta echipa din vara, fiind putin probabila continuarea colaborarii cu Cesena si in Serie B, mai ales ca echipa “calutilor de mare” trebuie sa reduca semnificativ bugetul pentru salarii. De asemenea, este greu de crezut ca gruparea de pe „Stadio Dino Manuzzi” ii va face probleme, in conditiile in care Mutu a venit, in vara anului trecut, din postura de jucator liber de contract, dupa despartirea de Fiorentina, si a contribuit la mai mult de jumatate dintre cele 21 de goluri marcate de Cesena in Serie A. Desi a implinit deja 33 de ani, fotbalistul roman continua sa fie curtat de numeroase echipe. Genoa (daca se salveaza) si Torino (daca promoveaza) sunt variantele pentru a ramane in Serie A, in timp ce canadienii de la Montreal Impact il asteapta cu bratele deschise in MLS (Major League Soccer).

author avatar
Cristi Ionita
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger