AcasăSPORTMutu duce un stelist la Ajaccio

Mutu duce un stelist la Ajaccio

Aflat pentru cateva zile in tara, unde are de rezolvat inclusiv anumite afaceri, Adrian Mutu a anuntat ca este gata sa faca orice pentru a lua cu el un stelist la Ajaccio.

Mutu ii lauda pe stelisti pentru sezonul excelent si sustine ca Laurentiu Reghecampf este cel mai bun antrenor din Romania, tanarul tehnician facand adevarate minuni cu gruparea din Ghencea.

Dintre jucatori, Mutu se declara un fan neconditionat al lui Alexandru Bourceanu si precizeaza ca va face totul posibil pentru a facilita un transfer al inchizatorului la Ajaccio.

„Daca as putea, l-as lua cu mine la Ajaccio! E un luptator, un adevarat spirit combativ. Imi place ce face pe teren” a afirmat Adrian Mutu, pentru Gazeta Sporturilor.

Altfel, Adrian Mutu a mai precizat ca ar fi dispus sa ajute financiar echipa FC Arges, dar ca este imposibil ca el sa preia 100% clubul in conditiile in care pitestenii au datorii uriase. De asemenea, Mutu a anuntat ca ar vrea sa se retraga de la nationala dupa Mondialul din Brazilia, cu conditia ca „tricolorii” sa joace la turneul final.

author avatar
Cristi Ionita
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger