AcasăSPORTMutu, antenor secund la ASA

Mutu, antenor secund la ASA

Mutu este pregatit sa lase in urma cariera de fotbalist

Desi luni seara avea sansa sa joace impotriva lui Dinamo, echipa care l-a lansat pe orbita fotbalului european, Adrian Mutu a preferat sa ramana pe banca de rezerve, de unde a transmis indicatii colegilor din teren.

Mutu este pregatit sa lase in urma cariera de fotbalist

Rolul de antrenor, pe care si l-a asumat dupa indepartarea lui Petre Grigoras, il prinde din ce in ce mai bine pe Mutu. In ultima vreme, apropiatii „Briliantului” vorbesc despre finalul carierei pentru acesta, Adi urmand din vara sa ramana la ASA ca antrenor principal.
„Lui Mutu i-am propus si a acceptat sa imi fie «secund». Nu este secund in acte, el ramane jucator, dar lucreaza alaturi de mine, facem planuri si el executa ordinele. Din cand in cand, mai intervin si eu”, a dezvaluit George Ciorceri, „interimarul” de la ASA, la finalul partidei cu Dinamo (scor 0-0). La fe ca marii antrenori cu care a lucrat Mutu in cariera, Ciorceri si-a permis sa-i dea sfaturi pitesteanului: „Mutu are calitati de antrenor. Este un baiat destept, are o cantitate mare de cunostinte acumulate din teren. Totusi, atunci cand esti jucator nu dai atentie la toate detaliile si memorezi sau asimilezi doar cam ceea ce-ti convine sau ce te impresioneaza. Acum, el trebuie sa termine scoala de antrenori, sa-si ia carnetul si putin sa isi tempereze tumultul, e ca o apa involburata, vrea sa le faca pe toate si intr-o zi cauta sa povesteasca tot ce a fost si sa faca pe toate”.
In privinta lipsei lui Adrian Mutu din teren la meciul cu Dinamo, Ciorceri a spus ca era preconizat ca atacantul sa intre in repriza a doua, dar ca, la un moment dat, a avut loc o discutie cu „Briliantul”. Raspunsul acestuia: „Echipa are ritm, e in vana, sa ramana asa”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
62 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger