AcasăSPORTMutu: „Prandelli este modelul meu de antrenor”

Mutu: „Prandelli este modelul meu de antrenor”

Mutu si Prandelli au colaborat excelent atat la Fiorentina, cat si la Parma

Fortat de imprejurari (este sub contract cu ASA Targu Mures) sa urmeze cursurile de antrenorat in Romania si nu in Italia, asa cum planuia, Adrian Mutu s-a prezentat joi la „orele” tinute la sediul FRF.

Mutu si Prandelli au colaborat excelent atat la Fiorentina, cat si la Parma

Pentru „Briliant”, viitorul inseamna obtinerea diplomei de antrenor si preluarea unei echipe. „Este o dorinta mare sa ajung antrenor, imi place, fac asta din pasiune si cu placere”, declara Mutu, care are si un model in aceasta meserie: „Vreau sa ajung ca Cesare Prandelli. E un antrenor pregatit, el m-a invatat sa joc fotbal. Am lucrat cu mai multi antrenori, dar el m-a ajutat cel mai mult”.
Referitor la comparatia cu Mirel Radoi, pus antrenor la Steaua de nasul Gigi Becali desi nu avea niciun fel de experienta, Mutu a replicat: „Eu sunt jucator, iar indicatiile pe care le-am dat au fost doar ale unui jucator de pe banca. Radoi era antrenor… Colegii mai tineri imi cer sfaturi, iar daca pot sa fac asta,ii ajut cu drag. Sper ca oamenii din club sa aleaga un antrenor pe masura si sa lucreze bine cu noi”.
Ajuns la 37 de ani, Adrian Mutu mai are contract cu ASA Targu Mures pana la vara, cand va anunta daca revine in campionatul Indiei sau va renunta la activitatea de fotbalist.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger