AcasăSPORTMultescu, marioneta de “Stefan cel Mare”

Multescu, marioneta de “Stefan cel Mare”

Fotbalistii lui Dinamo iau la misto multe dintre indicatiile lui Multescu

Gigi Multescu are 23 de ani de antrenorat la nivel inalt, pregatind inclusiv sase echipe din Turcia si pe Al Taawon, una dintre cele mai iubite echipe din Arabia Saudita, dar la Dinamo, formatia sa de suflet, a devenit element de decor.

Fotbalistii lui Dinamo iau la misto multe dintre indicatiile lui Multescu

Tehnicianul de 63 de ani visa, la inceputul actualului sezon, sa ajunga sa castige, cat de curand, un titlu cu Dinamo Bucuresti, insa Gigi Multescu se teme, acum, ca nu va mai prinde nici macar returul in “Stefan cel Mare”. Constient de situatia ingrata in care se afla, la un club la care fiecare oficial se crede stapan si face ce vrea, Multescu recunostea inca din urma cu cateva saptamani ca sta cu bagajele la usa, gata sa-i paraseasca pe “caini”. Iar situatia nu s-a imbunatatit, in ciuda victoriei obtinute in urma cu mai bine de o saptamana, 6-0 cu Universitatea Cluj. De curand, Constantin Anghelache, presedintele lui Dinamo, si-a facut knock-out propriul antrenor precizand ca “nu inteleg de ce Multescu a anuntat ca vor mai veni doi jucatori. El nu ar trebui sa se implice in transferuri, treaba lui este sa faca atmosfera in vestiar. Nu trebuie sa-l intereseze cine vine, cine pleaca si cine sta”. Gurile rele din preajma echipei dinamoviste sustin ca Gigi Multescu sta drepti in fata presedintelui, a patronului Ionut Negoita, care-i ofera in permanenta “sfaturi” in legatura cu alcatuirea echipei de start, dar si in fata jucatorilor. Fotbalistii lui Dinamo s-au raliat in jurul veteranului Ionel Danciulescu, dupa derby-ul cu Steaua, pierdut cu 1-2, si la antrenamente asculta numai de jucatorul care a ajuns la aproape 200 de goluri inscrise pentru “caini”.

De altfel, la victoria cu Universitatea Cluj, 6-0, se spune ca elevii lui Gigi Multescu si-au demonstrat pe deplin calitatile tocmai pentru ca tehnicianul l-a titularizat, in sfarsit, pe atacantul de aproape 37 de ani.

author avatar
Cristi Ionita
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger