AcasăSPORTMultescu a transferat un portar ca sa-l nenoroceasca pe Lung jr.

Multescu a transferat un portar ca sa-l nenoroceasca pe Lung jr.

Multescu, un tehnician temperamental

Antrenorul este aratat cu degetul in chestiunea portarului titular, post in care il prefera pe slovacul Marian Kello in detrimentului lui Silviu Lung jr., goalkeeper cu doua prezente la nationala.

Lung jr. sta pe bara

Fiului fostului mare goalkeeper al Universitatii Craiova este considerat „perla” din lotul Astrei, jucator urmarit de mari cluburi europene.

Multescu, un tehnician temperamental

Insa, nu de aceeasi parere este si Gigi Multescu, antrenor care etapa precedenta l-a titularizat intre buturi pe Marian Kello (30 de ani), transferat de numai doua zile si cu o singura sedinta de pregatire alaturi de noii colegi.

Kello, noul portar al Astrei

Slovacul s-a facut de ras in fata Vasluiului, gafele sale uimindu-l pana si pe patronul Ioan Niculae, care n-a inteles cum un astfel de jucator a aterizat in lotul giurgiuvenilor. Nebagat in seama de Multescu, Lung jr. a iesit, mai nou, si din vederile selectionerului Piturca, nefiind convocat pentru „dubla” cu Turcia si Olanda. Ieri, finantatorul Niculae i-a transmis un mesaj tehnicianului cu 21 de echipe in CV: „A spus ca este platit prost? Pai, cand a semnat contractul, putea sa ceara mai multi bani, cine l-a oprit?! N-am nimic cu el ca antrenor, dar va sta la Astra atat timp cat va avea rezultate. Sa lase deoparte declaratiile, ca nu le are, si sa stie ca eu fac eforturi pentru ca el sa isi primeasca salariul. Are ceea ce a negociat”. Silviu Lung jr. nu a lipsit niciun minut din poarta Astrei pana in etapa a 8-a, cand Multescu l-a titularizat pe Gavrilas in deplasarea de la Cluj. De altfel, incepand cu acel joc, Lung jr., a iesit definitiv din primul „11”, in rundele 9 si 10 neprinzand nici macar lotul de 18! La 23 de ani, olteanul este considerat unul dintre cei mai talentati goalkeeperi din Romania, cu doua prezente pe teren in echipa nationala de seniori.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
444 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger