AcasăSPORTMuguruza, numarul 1 mondial, a parasit China Open

Muguruza, numarul 1 mondial, a parasit China Open

Desi a intrat pe teren si a disputat un set, pe care l-a si castigat, Garbine Muguruza a parasit primul sau meci din cadrul actualei editii a competitiei, inainte de a se fi incheiat, ca urmare a faptului ca s-a simtit rau.

Dupa infruntare, sportiva aflata pe prima treapta a clasamentului mondial a explicat ca nu a vrut sa ia aceasta decizie inainte de a intra sa joace, sa vada daca poate face fata starii pe care o acuza. Din pacate pentru ea, Muguruza s-a vazut nevoita sa se retraga de pe teren, si din competitie, la scorul 6-1, 2-0, dupa mai putin de 40 de minute de la inceputul mciului pe care il disputa, luni, la China Open 2017. In schimb, adversara sa, sportiva ceha Barbora Strycova, va evolua in turul urmaror.

Tot in aceasta prima zi a saptamanii ar fi urmat sa joace si Simona Halep, insa meciul a fost amanat, din cate au anuntat organizatorii. Foarte probabil, romanca aflata pe locul 2 WTA va evolua in turul secund al competitiei de la Beijing, contra Magdalenei Rybarikova, in cursul zilei urmatoare.

sursa foto: Facebook/GarbiMuguruza

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger