AcasăSPORTMuamba va juca din nou in toamna!

Muamba va juca din nou in toamna!

Muamba le multumeste doctorilor care au avut grija de el

La 30 de zile dupa ce a suferit un infarct in timpul meciului Tottenham – Bolton din sferturile de finala ale Cupei Angliei, mijlocasul Fabrice Muamba a fost externat dintr-un spital londonez.

Muamba le multumeste doctorilor care au avut grija de el

Desi a trecut prin momente teribile in urma cu o luna, cand inima lui a incetat sa mai bata timp de 78 de minute, fotbalistul de 24 de ani pare sa se fi recuperat aproape complet. Lui Muamba i-a fost introdus un “pacemaker” cu ajutorul caruia sa-i fie monitorizata activitatea inimii, insa doctorii sunt extrem de increzatori in sansele acestuia de a mai juca fotbal.

Pe 17 martie, inima lui Muamba a incetat sa bata pentru 78 de minute

Pronosticul este extrem de optimist. In cazul in care nu apar complicatii, Muamba ar putea incepe antrenamentele usoare la sfarsitul lunii mai si ar putea reveni intr-un meci oficial in septembrie sau octombrie. La externare, Muamba a tinut sa le multumeasca atat doctorilor care s-au ocupat de cazul sau, cat si tuturor celor care si-au manifestat simpatia fata de el intr-un fel sau altul. In aceeasi zi cu Muamba a fost externat, dintr-un spital din Birmingham, si fostul international englez Trevor Francis (58 de ani). Fostul atacant al echipelor Birmingham, Manchester City, Sampdoria, Atalanta sau Glasgow Rangers s-a recuperat si el dupa ce a suferit un infarct la inceputul lunii aprilie. Francis ramane in istorie ca fiind primul fotbalist britanic transferat pe un milion de lire sterline: 1979, de la Birmingham la Nottingham Forest.

author avatar
Cristi Ionita
60 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger