AcasăSPORTMourinho, rechemat antrenor de Real Madrid!

Mourinho, rechemat antrenor de Real Madrid!

Mourinho inapoi la Real, doar o ciorba reincalzita, sustin rivalii din Barcelona

Concediat de Chelsea la nici sase luni de la castigarea titlului in Anglia, portughezul Jose Mourinho este foarte aproape de o revenire spectaculoasa la Real Madrid!

Mourinho inapoi la Real, doar o ciorba reincalzita, sustin rivalii din Barcelona

Postul de radio Cadena Ser, una dintre cele mai importante surse de informatii din peninsula iberica, a anuntat ca oficialii lui Real doresc sa renunte la serviciile actualului tehnician, Rafa Benitez, ale carui rezultate nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. In mod surprinzator, varianta pentru inlocuirea acestuia este fix Jose Mourinho, „principal” pe Santiago Bernabeu pana in 2013! Desi presedintele Florentino Perez l-a sustinut in mod public pe Benitez in ultimele saptamani, infirmand o posibila demitere a acestuia, Cadena Ser considera ca „este din ce in ce mai improbabil ca Rafa sa se mai afle pe banca tehnica pe 30 decembrie”, la urmatoarea etapa din campionat, cu Real Sociedad.
Revenirea lui Jose Mourinho la Madrid nu ar fi privita, insa, cu ochi buni de toata lumea, in conditiile in care tehnicianul lusitan a generat numeroase polemici in cele trei sezoane cat a condus Realul. Lusitanul a intrat in conflict cu capitanul Iker Casillas, caruia i-a luat banderola si l-a tinut rezerva un an si mai bine, dar si cu alti jucatori importanti din lot, precum si cu o parte a presei spaniole. Mourinho a antrenat Realul intre 2010 si 2013, reusind sa aduca in vitrina clubului trei trofee: un titlu de campion, o Cupa si o Supercupa a Spaniei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger