AcasăSPORTMourinho da 160 milioane € pe trei jucatori!

Mourinho da 160 milioane € pe trei jucatori!

Mourinho vrea sa-si faca superechipa la Manchester

Soc pe piata transferurilor, cu Jose Mourinho tinand capul de afis al unei perioad de mercato ce mai degraba abia s-a incheiat decat sta sa inceapa.

Mourinho vrea sa-si faca superechipa la Manchester

Dat afara de Chelsea Londra – mai precis, de vestiarul de pe Stamford Bridge -, managerul portughez a anuntat in dese randuri ca vara acestui an nu-l va prinde in somaj. Iar presa britanica s-a grabit sa dezvaluie ca lusitanul are semnat un precontract cu Manchester United! Insa „bomba” abia ieri a fost detonata. Sau mai corect spus bombele? Gonzalo Higuain, James Rodriguez si Alvaro Morata pot fi considerati jucatorii lui Manchester United! Pentru transferul lor, Mourinho va sparge banca la finalul acestui sezon – 160 de milioane de euro!, desi se banuieste ca o parte din plati (avans) a fost deja efectuata.

Intreaga campanie gandita de Manchester United se vrea  a fi un raspuns la sosirea lui Pep Guardiola in curtea rivalei din oras, Manchester City. Si cum se stie ca arabii care patroneaza echipa de pe „Ettihad” nu se uita la bani cand vine vorba de transferuri, „diavolii” s-au gandit ca n-ar fi rau sa fure startul, ca sa poata face fata ofensivei financiare a vecinilor de la City.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger