AcasăSPORTMourihno, inceputul sfarsitului!

Mourihno, inceputul sfarsitului!

Jose Mourinho pare ingandurat pe acest final de sezon

Sambata, in campionat, madrilenii se deplaseaza pe „Camp Nou”, un meci decisiv pentru soarta titlului din Spania. In fruntea clasamentului, „galacticii” mai au doar patru puncte avans din cele 10 luate la un moment dat.

Jose Mourinho pare ingandurat pe acest final de sezon

Finalul de sezon prinde Realul gafaind pe ambele planuri, Primera Division si Liga Campionilor. Marti seara, la Munchen, Madridul s-a inclinat in fata masinii germane de fotbal; 2-1 pentru Bayern, un meci pe care, insa, nemtii il puteau castiga mult mai clar. Sperante si sanse pentru finala mai sunt, numai ca programul este infernal pentru trupa portughezului Jose Mourinho: sambata, deplasare pe „Camp Nou” pentru „El Clasico”, apoi returul cu Bayern (miercuri, pe „Santiago Bernabeu”), plus doua partide dificile in campionat, cu FC Sevilla si Athletic Bilbao.

Daca va da chix pe amandoua fronturile, „The Special One” poate sa treaca Real Madrid la capitolul „marele esec al carierei”. „Primul gol al germanilor a fost marcat din ofsaid, dar se mai intampla, nu critic pe nimeni, accept situatia”, a declarat Mourinho la finalul partidei cu Bayern. Spusele lusitanului sunt contrazise, insa, chiar de jurnalistii cotidianului „Marca” (publicatia de casa a Realului), care sustin ca Luis Gustavo nu influenta faza de joc in minutul 17, cand a marcat Frank Ribery. Pe de alta parte, toata presa internationala l-a taxat pe „centralul” englez Howard Webb pentru decizia sa de a nu-i acorda cartonasul rosu brazilianului Marcelo (fault extrem de dur la Thomas Muller, in prelungiri). Altfel, inainte de startul partidei din Bavaria, vestiarul echipei Real Madrid a fost spart, hotii furand sase perechi de ghete (trei dintre ele erau ale starului Cristiano Ronaldo!) si trei tricouri de joc (cele ale lui Mesut Ozil, CR7 si Karim Benzema). Chiar daca au reclamat incidentul la UEFA, oficialii Realului s-au ales decat cu niste „sincere regrete” din partea celor de la Bayern, care au explicat astfel patania: „Nu avem suficiente camere de supraveghere instalate incat sa observam tot ce misca”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger