AcasăSPORTMotociclistul Mircea Vrajitoru a iesit din coma

Motociclistul Mircea Vrajitoru a iesit din coma

(foto: facebook)

Mircea Vrajitoru, motociclistul roman in varsta de 19 ani care in urma a suferit un groaznic accident in cursa de la Portimao, a iesit din starea de coma indusa.

(foto: facebook)

La aproape o saptamana dupa ce a suferit un grav accident in Super Stock 600 de la Portimao, Portugalia, motociclistul roman Mircea Vrajitoru, in varsta de 19 ani, incepe sa isi revina, iesind din starea de coma indusa si este constient. Tanarul si-a deschis ochii si a incercat sa vorbeasca si sa isi miste mainile.

Data fiind gravitatea ranilor suferite, initial medicii doreau sa il tina pe Mircea Vrajitoru in starea de coma indusa timp de inca doua sapatmani insa sambata seara cadrele medicale portugheze au observat o imbunatire a starii sale de sanatate.

Drept urmare acestia i-au chemat pe parinti lui Mircea Vrajitoru, anuntandu-i ca il vor trezi pe motociclist, eliberandu-l rand pe rand de toata aparatura care il mentinea in viata.

„Mircea merge spre bine. A incercat sa deschida ochii, sa vorbeasca, sa isi miste mainile. Prezenta familiei a fost un stimul enorm pentru el, exact cum sperasera doctorii. Acum doarme natural si speram ca in zilele urmatoare vestile sa fie si mai bune”, a declarat Gabriel Olariu, secretarul general al FR Motociclism, citat de prosport.ro.

author avatar
Ionut Zgimbau
576 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger