AcasăRecomandariMotivul pentru care Lucian Bute a amanat lupta cu Jean Pascal: Are...

Motivul pentru care Lucian Bute a amanat lupta cu Jean Pascal: Are oase sfaramate la mana stanga!

Pugilistul roman se va opera astazi in SUA. Chirurgii americani ii vor scoate fragmente de os din mana stanga, cea la care s-a lovit in noiembrie 2011 in timpul luptei cu Glen Johnson.

Lucian Bute resimte dureri ingrozitoare la mana stanga

Programata pe 25 mai, la Montreal, gala in care trebuia sa lupte Lucian Bute cu Jean Pascal a fost amanata pentru o data inca necunoscuta. In pofida tuturor speculatiilor, adevarul tine de forfaitul declarat de fostul campion roman, caruia i-a recidivat o mai veche accidentare la mana stanga. Bute va fi supus astazi unei interventii chirugicale la o clinica de specialitate din West Palm Beach (SUA) si timp de sase saptamani va purta un gips. „Dupa aceasta perioada, imi va fi montata o atela, pe care trebuie s-o port intre opt si zece saptamani. Apoi, va urma recuperarea, iar prin august sper sa revin la antrenamente. Meciul cu Pascal a fost doar amanat. Imi doresc sa lupt cu el si va asigur ca acest lucru se va intampla”, da asigurari pugilistul galatean.

Jean Pascal era pregatit pentru lupta cu Bute

Cel mai probabil, gala va fi reprogramata pentru luna noiembrie, caz in care cele 15.000 de bilete deja vandute pentru 25 mai vor fi valabile la lupta din toamna.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
715 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger