AcasăRecomandariMotivul pentru care Costel Pantilimon n-a aparat in finala Cupei Angliei. Pedepsit...

Motivul pentru care Costel Pantilimon n-a aparat in finala Cupei Angliei. Pedepsit de Mancini pentru un interviu

In saptamana premergatoare finalei cu Wigan, internationalul roman s-a grabit sa anunte in presa engleza ca va parasi Manchester City l-a finalul sezonului.

Costel Pantilimon pleaca de la Manchester City la finalul sezonului

Managerul italian Roberto Mancini n-a apreciat interviul fostului portar al Politehnicii Timisoara si a actionat in consecinta: sambata dupa-amiaza, l-a lasat pe banca de rezerve la finala cu Wigan Athletic! Asta, desi Cupa Angliei este, de doi ani, competitia in care titularul buturilor la Manchester City nu-i altul decat Costel Pantilimon. Pesemne ca fosta glorie a Sampdoriei „nu apreciaza fotbalistii care, inaintea unui meci important, sunt cu gandul in alta parte, mai degraba la un transfer decat la joc”, dupa cum a notat, ieri, „Daily Mail”. Din acest motiv l-a preferat Mancini pe englezul Joe Hart, lucru partial confirmat de italian la conferinta de presa: „Am hotarat sa joace Hart pentru ca este concentrat 100% pe aceasta finala. Asta nu schimba cu nimic parerea mea despre Pantilimon, stiu ca el este un goalkeeper bun. Sunt constient ca va fi dezamagit”.

Pe „Wembley”, Wigan Athletic a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria competitiei, invingand cu 1-0, gol marcat de Watson in prelungirile partidei.

Fanii lui City sunt de partea romanului

Decizia lui Roberto Mancini i-a revoltat pe suporterii „cetatenilor”. Fanii gruparii din Manchester ii iau apararea romanului si-l critica pe managerul italian. „Lasandu-l pe banca pe Pantilimon, asta e un semn clar de teama pentru City si pentru Mancini”, a scris Saqueeb Rajan pe site-ul televiziunii BBC, completat de Andy Northedge: „Mancini este o rusine fiindca nu l-a titularizat pe roman. N-are pic de etica”.

Pellegrini in locul lui Mancini

Manchester City a ratat toate obiectivele din acest sezon: eliminata din faza grupelor Ligii Campionilor, trupa „cetatenilor” a pierdut si titlul in Premier League, adjudecat de rivala United. Presa engleza scrie ca italianul Roberto Mancini va fi demis in zilele urmatoare, noul manager urmand a fi chilianul Manuel Pellegrini, antrenorul care a dus Malaga pana in semifinalele Ligii Campionilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger