AcasăSPORTMorosanu si-a intimidat rivalul la cantarul oficial

Morosanu si-a intimidat rivalul la cantarul oficial

Catalin Morosanu, unul dintre cei mai cunoscuti luptatori romani de K1, va sustine sambata, la Melbourne, unul dintre cele mai dificile meciuri din cariera.

Morosanu il va infrunta pe australianul Ben Edwards, pe terenul acestuia, intr-un meci disputat cu centura „Kings of Kombat” pe masa.

Desi Edwards este cunoscut drept un luptator extrem de dur, australianul a fost surprins si chiar intimidat de privirea ucigasa a lui Morosanu la cantarul oficial de vineri.

Morosanu vine dupa o perioada de aproape trei ani in care a pierdut un singur meci, cel cu Pavel Zhuravlev din turul intai al finalei K1 din acest an. In aceasta perioada, „Moartea din Carpati” a rapus adversari precum Carter Williams, Paul Slowinski sau Anderson Silva. Desi s-a apucat relativ tarziu de K1, la 22 de ani, Morosanu are deja in palmares 35 de victorii (21 obtinute prin knock-out) si numai sase infrangeri.

Colosul Ben Edwards are 28 de ani, 1,91 metri inaltime, 125 de kilograme si lovituri de brate extrem de puternice. Edwards a debutat in K1 la 19 ani si are in palmares 36 de victorii (32 obtinute prin knock-out) si opt infrangeri, australianul fiind cunoscut pentru stilul sau „ori la bal, ori la spital”.

Ben Edwards are si el victorii obtinute la adversari precum Paul Slowinski, Raul Catinas, Mighty Mo, Carter Williams, dar a apucat sa se bata si cu Alistair Overeem sau Rico Verhoeven.

author avatar
Cristi Ionita
1.192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger