AcasăSPORTMorosanu se bate pentru un milion de dolari la New York

Morosanu se bate pentru un milion de dolari la New York

Trei victorii obtinute de Morosanu la New York ii vor aduce acestuia un milion de dolari

Catalin Morosanu este singurul luptator din Romania calificat la turneul final K1 si ramas in lupta pentru marele pot de un milion de dolari pus la bataie de organizatorii circuitului.

Trei victorii obtinute de Morosanu la New York ii vor aduce acestuia un milion de dolari

Luptatorul roman l-a invins ieri clar, la decizie, pe australiano-polonezul Paul Slowinski, la K1 Final Elimination, si este vazut drept unul dintre mari favoriti ai turneului final care va avea loc pe 26 decembrie, la New York, in celebra „Madison Square Garden”.

De altfel, Morosanu i-a impresionat deja pe specialistii americani, Mia St. John, fosta campioana mondiala de box, comparandu-l pe roman cu legendarul Mike Tyson datorita „agresivitatii excesive si a puternicelor lovituri de brate”. Raul Catinas, celalalt luptator roman implicat in gala preliminara K1 Final Elimination, a fost invins prin knock-out, in repriza a doua, de Ben Edwards, „loviturile de ciocan” aruncate de australian fiind prea mult pentru tanarul Raul. Alaturi de Morosanu si Edwards, la turneul final K1 s-au mai calificat americanul Jarrell Miller, azerul Zabit Samedov, egipteanul Hesdy Gerges, surinamezul Ismael Londt, japonezul Makoto Uehara si croatul Mirko „Cro Cop” Filipovic, vicecampionul mondial din 1999.

author avatar
Cristi Ionita
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger