AcasăSPORTMoraru promite transferuri la Rapid

Moraru promite transferuri la Rapid

Moraru stie ca Rapid are nevoie de jucatori valorosi pentru a promova

Valerii Moraru, finantatorul clubului Rapid, a declarat ca se sfatuieste mereu cu Dan Alexa si ca echipa, aflata in cantonament in India, mai are nevoie de trei jucatori.

Moraru stie ca Rapid are nevoie de jucatori valorosi pentru a promova

„Cred ca Rapid mai are nevoie de un fundas central, un varf clasic de careu si, eventual, un mijlocas de banda. Suntem in discutii avansate cu mai multi jucatori, in maxim doua saptamani o sa luam decizia finala, cine o sa devina sau nu jucatorul Rapidului”, a spus Moraru.
Fotbalistii rapidisti s-au plans de conditiile gasite in India, insa finantatorul clubului a spus ca problemele s-au rezolvat: „Nu intotdeauna toate ne ies asa cum am planificat, de la inceput. Insa acum echipa este cazata la Raviz Kavadu Resort, la nivel de cinci stele, cu toate conditiile asigurate pentru indeplinirea obiectivului dorit de toata lumea, promovarea in Liga 1”. n primul meci din turneul la care participa Rapid in India, echipa antrenata de Dan Alexa a terminat la egalitate, duminica, scor 1-1, cu Volyn Lutk. Giulestenii si Dunarea Calarasi au cate 36 de puncte si sunt in fruntea seriei 1 din Liga a 2-a.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger