AcasăSPORTMoraru prefera sa bage Rapidul in „B”

Moraru prefera sa bage Rapidul in „B”

Moraru cauta sa bage cat mai putini bani in Rapid, afirma Sumudica

Marius Sumudica nu uita ce i-a facut Valerii Moraru in timpul negocierilor pentru preluarea bancii tehnice a Rapidului.

Moraru cauta sa bage cat mai putini bani in Rapid, afirma Sumudica

Chiar daca afirma ca nu este catusi de putin suparat, fostul mare atacant rapidist are grija sa-l „taxeze” pe magnatul Azuga Waters. Liber de contract dupa ce a fost demis de Concordia Chiajna, iar la Rapid i s-a inchis usa in nas, Marius Sumudica dezvaluie o discutie avuta zilele trecute cu patronul Valerii Moraru: „Din punct de vedere material, Moraru mi-a spus ca este mai bine sa se duca in liga secunda decat sa ramana in prima liga. Cheltuielile sunt mai mici in «B»”. Cu alte cuvinte, finantatorul giustenilor nu isi doreste salvarea Rapidului de la retrogradare si nici scoaterea clubului din insolventa!
Despre esuarea negocierilor, Sumudica sustine ca nu partea financiara a contat in acest rezultat. „Nici n-a fost discutia de bani, i-am lasat pe ei sa-mi spuna cat imi pot oferi. Discutia asta a avut loc imediat dupa meciul cu Dinamo si dansii m-au chemat la discutii. Mi-au facut o oferta, am acceptat-o, n-a fost niciun fel de problema. Urmau sa rezilieze contractul cu domnul Cristi Pustai. Seara, am tot stat pe la mall, am mancat pe la vreo 3 restaurante tot asteptand telefonul. Pe la ora 10, m-a sunat domnul Moraru si mi-a spus ca n-a mai reusit sa faca pasul. Cica Pancu, Niculae si toti ceilalti erau la la masa, de gat, cu Pustai, se intelegeau bine si n-a mai putut sa-i rezilieze contractul”,
a povestit Marius Sumudica la Digi Sport.

Sumudica

Miercuri, Rapid l-a instalat in functia de antrenor principal pe italianul Cristiano Bergodi, care va fi platit cu 100.000 de euro pentru cele opt meciuri ramase de disputat din acest sezon.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger