AcasăSPORTMoraru curata Rapidul de... rapidisti

Moraru curata Rapidul de… rapidisti

Valerii Moraru aplauda iesirea din scena a lui Nae Manea

Reactia ofiterului de presa al FC Rapid la adresa noii conduceri a clubului nu a trecut neobservata de catre Valerii Moraru, proaspatul actionar majoritar.

Valerii Moraru aplauda iesirea din scena a lui Nae Manea

Omul de afaceri basarabean este hotarat sa schimbe intreaga organigrama de la Rapid, incepand cu presedintele Nicolae Manea si terminand cu Lucian Ionescu, ofiterul de presa. Din cate se zvoneste, galeria i-a cerut deja o intrevedere lui Valerii Moraru, fanii fiind nemultumiti ca raman fara doi rapidisti adevarati in club. „Eu am spus ceea ce am crezut, nu doresc raul nimanui si mai ales al Rapidului. Atat eu, cat si Nicolae Manea am venit intr-o perioada grea datorita atasamentului fata de acest club si cred ca experienta pe care o avem in cadrul Rapidului ne indreptateste sa ne dam cu parerea”, a comentat Lucian Ionescu, acelasi mesaj fiind transmis si de Nicolae Manea: „Nu stiu daca sunt doua tabere la Rapid.

Nae Manea

Am fost o mana de oameni care rezistat aici in momentele grele. S-a vehiculat ca ma da afara si pe mine. Daca astea sunt solutiile bune pentru Rapid, ma dau la o parte si eu, si Lucian. Daca domnul Moraru a venit cu ganduri bune, este binevenit la Rapid. Daca a venit sa dea niste oameni afara, e un lucru gresit”.
Pe lista neagra a patronului se mai afla si Cristina Andronache, administratorul judiciar.

 

author avatar
National
1.120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger