AcasăSPORTMoraru: „Daca nici Dinu Gheorghe nu salveaza Rapidul de la retrogradare...”

Moraru: „Daca nici Dinu Gheorghe nu salveaza Rapidul de la retrogradare…”

Dinu Gheorghe a primit ordin de la Valerii Moraru sa pastreze Rapidul in Liga 1

Actionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat ca presedintele Dinu Gheorghe si antrenorul Cristi Pustai sunt cele mai bune alegeri, precizand ca daca nici acestia nu pot sa salveze echipa giulesteana de la retrogradare atunci nu o mai salveaza nimeni.

Dinu Gheorghe a primit ordin de la Valerii Moraru sa pastreze Rapidul in Liga 1

„Dinu Gheorghe si Cristi Pustai sunt cei mai buni. Sunt sigur ca reprezinta cele mai bune alegeri pentru Rapid. Am incredere in dansii ca vor reusi sa indeplineasca obiectivul echipei pentru retur. Daca nici Dinu Gheorghe si Cristi Pustai nu salveaza Rapidul de la retrogradare atunci nu il mai salveaza nimeni niciodata”, a afirmat Moraru. Dupa cum sustine finantatorul giulestean, Dinu Gheorghe se ocupa deja de transferurile echipei, obiectivul fiind intatirea lotului in vederea demararii cantonamentelor de iarna: „Domnul Dinu Gheorghe s-a apucat de treaba de mai mult timp. Vom aduce jucatori, este normal, pentru ca au ramas putini. Vor fi cel putin 18 fotbalisti la reunirea echipei, iar pana la inceperea returului vom avea un lot de 23-24 de jucatori”.
In prezent, sub contract cu Rapid mai sunt doar noua fotbalisti: Bornescu, Draghia, Coman, N.Vasile, Martin, Pancu, Al.Dan, Kikas si Rui Miguel.

author avatar
National
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger