AcasăSPORTMonica Niculescu joaca sambata doua finale, la Luxemburg!

Monica Niculescu joaca sambata doua finale, la Luxemburg!

Rezultate spectaculoase pentru romanca aflata pe locul 50 WTA, la turneul de la Luxemburg.

UPDATE: Daca la simplu, Monica a reusit sa castige meciul cu un scor spectaculos obtinut in fata Petrei Kvitova, careia nu i-a dat nicio sansa in setul secund, pe care l-a pierdut la zero, scorul final fiind 6-4, 6-0, la dublu Niculescu a avut o misiune si mai grea. Din pacate, insa, Monica si colega ei , Patricia Tig, au pierdut finala de dublu, la finele unei infruntari de zile mari, la finele careia tabela a indicat urmatorul scor: 4-6, 7-5, 11-9, perechea Bertens-Larsson fiind cea castigatoare.

Sambata va juca doua finale. Va fi, asadar, o zi de foc penru Monica! Intr-o prima faza, gratie unei evolutii bune, Niculescu si-a asigurat prezenta in ultimul act pe tabloul de simplu, unde a invins-o vineri seara, dupa aproape o ora si jumatate de joc, pe olandeza Kiki Bertens, sportiva cotata cu a treia sansa sa obtina trofeul. A fost un meci incheiat dupa doua seturi: 6-3, 6-3.

Ulterior, slatineanca in varsta de 29 de ani a intrat pe teren si la dublu, de unde, la fel, a iesit victorioasa, alaturi de mai tanara sa colega, Patricia Tig. Sambata o va avea din nou ca adversara pe olandeza Bertens, pe care o va intalni, alaturi de colega sa de echipa, suedeza Johanna Larsson. Finala de dublu se va juca, asadar, tot sambata, insa catre seara.

Revenind, insa, la primul meci al zilei pentru Monica Niculescu, cel contra sportivei cehe Petra Kvitova, locul 11 mondial, dar care porneste din infruntare in postura de favorita la castigarea marelui premiul la Luxemburg, va spunem ca infruntarea va avea loc in cursul acestei dupa-amieze. Si ca pentru Monica va fi a treia oara cand va juca in ultimul act al turneului de la Luxemburg. Cu siguranta, de aceasta data romanca spera sa obtina o victorie care sa sparga sirul ghinioanelor de pana acum.

author avatar
Cristina Stefan
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger