AcasăSPORT"Money" Mayweather a spart 50.000 de dolari pe dansatoare

„Money” Mayweather a spart 50.000 de dolari pe dansatoare

Mayweather adora sa fie inconjurat de femei

Intemnitat timp de doua luni, in perioada 1 iunie – 3 august, pentru ca si-a altoit iubita, boxerul american Floyd „Money” Mayweather promitea, in momentul eliberarii, ca s-a cumintit, dar „minunea” a durat doar pana in weekendul trecut.

Mayweather adora sa fie inconjurat de femei

Prezent intr-un club de noapte din Atlanta alaturi de bunul sau prieten Ray J, unul dintre cei mai in voga cantareti de peste Ocean, Mayweather s-a declarat nemultumit de atmosfera modesta si a decis sa inchirieze toate dansatoarele pentru o petrecere organizata ad-hoc intr-una dintre cele mai exotice locatii din oras.

Multi "prieteni" profita de banii boxerului

Cum era de asteptat, domnisoarele, care l-au costat 50.000 de dolari pe boxer, au facut furori printre membrii alaiului lui Mayweather, acesta fiind cunoscut, de altfel, pentru petrecerile vulcanice organizate. Si cum obrazul unui multiplu campion mondial se tine cu bauturi fine, Floyd si ai lui au consumat sampanie de cea mai buna calitate, nota de plata pentru intreaga seara de pomina apropiindu-se vertiginos de bariera celor sapte cifre.

author avatar
Cristi Ionita
1.563 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger