AcasăSPORTMoney Chanel si Pro Tv “boxeaza” pentru meciul lui Bute

Money Chanel si Pro Tv “boxeaza” pentru meciul lui Bute

Patru televiziuni din Romania sunt inscrise in cursa pentru transmiterea in direct a luptei dintre campionul roman si britanicul Carl Froch, duel programat peste doua luni, la Nottingham

Bute este convins ca va iesi invingator si din lupta cu Froch

Este cel mai asteptat eveniment al anului 2012 in sportul romanesc. Lupta dintre Lucian Bute si Carl Froch poate bate toate recordurile de audienta si asta fara a mai fi nevoie de o promovare excesiva.

Presedintele FR Box, Rudel Obreja, spune ca interesul pentru gala din 26 mai, de la Nottingham, depaseste toate asteptarile: „Deocamdata, nu am semnat cu niciun canal media. Pana acum, sunt patru posturi care si-au exprimat dorinta de a transmite in direct acest meci de box si ma refer la Antena 1, The Money Channel, TVR si Pro TV. Nu vad nicio situatie ingrijoratoare, mai avem doua luni pana atunci”. The Money Channel (a transmis ultimul meci al lui Bute, impotriva americanului Glen Johnson) si ProTV (partener media anul trecut la gala de la Bucuresti, cu francezul Jean Paul Mendy) sunt favoritele licitatiei, in conditiile in care TVR, dar mai ales Antena 1 se confrunta cu reduceri de bugete. Foarte multi romani si-au manifestat dorinta de a merge la Nottingham, pe 26 mai, pentru a-l sustine pe Lucian Bute. Rudel Obreja afirma ca are 500 de cereri de bilete numai din tara, „inca pe atatea persoane urmand a veni in Anglia direct din Canada”. Problema tichetelor le da batai de cap si englezilor, organizatorii galei anuntand ca s-au vandut deja 9.000 de bilete din cele 9.400 disponibile! Nu mai sunt locuri nici macar la VIP, acolo unde pretul ajunge la 300 de lire sterline.

L. Teodorescu / C. Ionita

author avatar
National
565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger