AcasăSPORTMoartea pariorilor: 16 meciuri cu rezultate favorabile agentiilor!

Moartea pariorilor: 16 meciuri cu rezultate favorabile agentiilor!

Niciodata in istoria pariurilor sportive nu s-a mai nimerit un asemenea weekend de cosmar pentru microbisti: 16 forte ale continentului parca s-au vorbit sa dea peste cap pronosticurile, au fost surprize inregistrate in Spania, Italia, Anglia, Franta, Olanda, practic fiecare mare campionat european!

Prima zi a saptamanii a debutat, cel putin pentru romani, cu discutii despre rezultatele neasteptate inregistrate in weekend. Barcelona a pierdut sambata, pe „Camp Nou” (dupa doi ani de victorii neintrerupte!), cu Valencia, scor 2-3, dar Real Madrid n-a fost capabila sa profite, impiedicandu-se, duminica seara, in Tara Bascilor, 1-1 la Bilbao, cu Athletic. De neinteles si pentru cei care n-au mizat pe Spania, dar au ales favoritele din …Olanda, sa zicem. PSV, Ajax si Feyenoord n-au scos impreuna decat doua remize, mai mult, gruparea din Eindhoven fiind umilita de RKC Waalwijk, scor 0-2! Dar, ce ziceti de Portugalia, acolo unde aceleasi trei cluburi domina competitia de la infiintare si pana in ziua de azi: rezultate rusinoase pentru FC Porto (0-1 cu Maritimo Funchal), Benfica (1-1 cu Gil Vicente) si Sporting (0-0 cu Academica)?!
De groaza a fost si Premier League, altfel cel mai puternic campionat al planetei. Mai intai, Manchester s-a facut de ras, in deplasare (nicio scuza!), cu Stoke City (1-2), la debutul lui Juan Mata in echipa „diavolilor”; apoi, Tottenham si Liverpool – grupari cu pretentii de grupele UEFA Champions League – au scos doar doua rezultate de egalitate (ambele meciuri s-au terminat 1-1), cu Hull City, respectiv West Bromwich. Ultimele cinci surprize, dar nu mai putin importante, s-au consemnat in meciurile: AC Milan – Torino 1-1, Atalanta – Napoli  3-0, Lorient – AS Monaco 2-2, Olympique Marseille – Toulouse 2-2 si Rennes – Lyon 2-0.
Cine a avut de castigat de pe urma acestor „bombe”? Cu exceptia catorva „nebuni” care au avut „inspiratia” sa dea astfel de pronosticuri, doar casele de pariuri s-au imbogatit dupa acest weekend!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger