AcasăSPORTMoartea fulgeratoare a fotbalistului Morosini l-a lasat pe Torje fara tricoul cu...

Moartea fulgeratoare a fotbalistului Morosini l-a lasat pe Torje fara tricoul cu numarul 25!

Torje va juca de acum inainte cu alt numar pe tricou

Moartea fotbalistului italian Piermario Morosini, jucator care a facut stop cardiac in timpul meciului Pescara – Livorno, disputat sambata in Serie B, a condus la retragerea tricoului cu numarul 25 de la toate echipele la care defunctul a activat in cariera.

Torje va juca de acum inainte cu alt numar pe tricou

Italia fotbalistica si nu numai este in doliu de sambata incoace. In minutul 31 al partidei Pescara – Livorno, duel contand pentru 35 din Serie B, mijlocasul Piermario Morosini (25 de ani) a suferit un infarct si a murit pe teren.

Moartea fulgeratoare a lui Piemario Morosini a lasat in urma numai lacrimi

In urma acestei veritabile drame, Federatia a amanat toate partidele care urmau sa se dispute in week-end in Italia. Piermario Morosini Morosini era jucatorul lui Udinese Calcio, fiind imprumutat pana la finalul sezonului la Livorno. Udinese, Livorno si Vicenza (echipele la care mijlocasul italian a evoluat) au luat, ieri, decizia de a retrage tricoul cu numarul 25. Astfel, internationalul roman Gabriel Torje – care joaca la Udinese cu 25 pe spate – va fi nevoit sa-si aleaga un alt numar. Piermario Morosini ramasese orfan inca de cand era adolescent. La scurt timp dupa decesul parintilor, fratele sau s-a sinucis, iar Piermario a ramas sa aiba grija de sora lui, o persoana cu dizabilitati. “Cunoastem situatia si noi, echipa, am luat decizia sa o ajutam pe sora lui Piermario pentru ca are mare nevoie. Este important sa avem grija de ea pentru toata viata”, a declarat Antonio Di Natale, capitanul gruparii Udinese.

author avatar
Sebastian Stan
438 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger