AcasăSPORT"Moartea din Carpati" revine in ring dupa o pauza de doua luni

„Moartea din Carpati” revine in ring dupa o pauza de doua luni

La doua luni dupa ce s-a batut in turneul final K1, Catalin Morosanu revine in ring si promita sa faca din nou spectacol.

Morosanu a fost eliminat inca din primul tur al turneului final K1 care a avut loc pe 15 martie, la Zagreb (Croatia). „Moartea din Carpati” a pierdut, la decizie, confruntarea cu ucraineanul Pavel Zhuravlev.

Moro a fost extrem de afectat de esec, insa pana la urma a trecut cu bine peste infrangere, iar pe 18 mai il vom vedea luptand la Superkombat World Grand Prix Craiova, al doilea turneu de acest gen din 2013.

Morosanu va lupta intr-un super-fight intr-o gala in care mai sunt anuntati Benny Adegbuyi, Ionut „Pitbull” Atodiresei, Sebastian Ciobanu si cateva nume grele din strainatate precum Brian Douwes sau Nikolaj Falin.

In cadrul galei va avea loc si o piramida de 4 luptatori, castigatorul urmand sa-si asigure calificarea la Superkombat Final Elimination.

Eduard Irimia, presedintele Superkombat, a anuntat ca la gala de la Craiova va fi inaugurat un ring nou, ultra-modern.

Primul Superkombat World Grand Prix din 2013 a avut loc in aprilie, la Oradea, iar bosniacul Muamer Tufekcic a castigat piramida si si-a adjudecat calificarea la Final Elimination din 9 noiembrie.

author avatar
Cristi Ionita
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger