AcasăSPORTMM vrea ca Steaua sa joace pe "National Arena": "Accept argumente solide,...

MM vrea ca Steaua sa joace pe „National Arena”: „Accept argumente solide, nu de genul «Ghencea e casa noastra»”

Mihai Stoica e fericit si se simte bine numai pe Arena Nationala

Chiar daca fanii fac presiuni pentru ca partida cu FC Brasov, din ultima etapa, sa se dispute pe legendara arena din Bulevardul Ghencea, conducerea clubului nici nu se gandeste la aceasta varianta.

Mihai Stoica e fericit si se simte bine numai pe Arena Nationala

Managerul Mihai Stoica a prins drag de Arena Nationala si nu vrea sa mai auda de arena Ministerului Apararii Nationale. Desi cele mai importante rezultate din istoria Stelei au fost obtinute in Ghencea, MM se declara fan doar al stadionului care a costat 300 de milioane de euro. „Admit ca la ultima etapa, daca am fi jucat in Ghencea, ar fi venit 25.000 de suporteri, nu 10.000, cat avem media acolo in sezonul asta. Dar poate cineva sa-mi explice de ce ar trebui sa ne batem joc de 30.000 fani care n-ar fi avut loc in Ghencea? Poate cineva sa-mi explice care ar fi motivele pentru care macar unul dintre cei 25.000 care ar fi mers in Ghencea n-ar veni pe Arena Nationala?”, a scris managerul, ieri, pe Facebook. Decis sa le explice „ultrasilor” ca marketingul bate traditia, MM Stoica a subliniat ca nu exista argumente pentru o sarbatoare in Ghencea: „Sunt – inainte de toate – suporter stelist. Chiar unul foarte nostalgic. M-am bucurat pe orezarie dupa eliminarea Valenciei, am fost coplesit de emotie la meciul cu Villareal, care nu a inceput, dar nu le-as aseza niciodata in topul preferintelor inaintea unui joc ca cel din sferturile Cupei UEFA cu Rapid, calificarii in grupele Ligii Campionilor dupa 10 ani sau recentelor partide cu Ajax si Chelsea  (n.n. – disputate toate pe fostul «23 August»). Vreau sa existe o logica in orice actiune as intreprinde, iar logica imi interzice sa gasesc argumente pro-Ghencea. Accept faptul ca pot gresi, dar doar daca mi se explica cu un rationament solid, nu de genul «Ghencea e casa noastra»”.

Ca sa atraga aproape 50.000 de fani pe Arena Nationala la partida cu FC Brasov, oficialii Stelei au pus in vanzare bilete la preturi modice, intre 10 si 30 de lei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger