AcasăSPORTMM Stoica si Gica Popescu, bataie in celula

MM Stoica si Gica Popescu, bataie in celula

Incarcerati in aceeasi celula, la Penitenciarul Rahova, cei doi oameni de fotbal s-au luat la harta si au fost despartiti cu mare dificultate.

Pe MM Stoica nu l-a afectat perioada petrecuta dupa gratii

Mihai Stoica, fostul manager al Stelei, si Gheorghe Popescu, fostul mare international roman, aveau o relatie cordiala in viata de zi cu zi. Condamnati la ani grei de inchisoare, in Dosarul Transferurilor, cei doi au intors armele dupa gratii, devenind dusmani. Totul a culminat miercuri dupa-amiaza, inainte de meciul Steaua – Aktobe, din mansa a doua a turului III preliminar al UEFA Champions League. Nemultumit de o afirmatie facuta de fostul mare international roman, cum ca Steaua nu mai are stralucirea din sezoanele precedente, Mihai Stoica si-a iesit din minti si a sarit la bataie.

Gica Popescu isi pastreaza cu greu diplomatia in inchisoare

A fost nevoie de interventia altor detinuti si a reprezentantilor Penitenciarului pentru a-i potoli pe cei doi. Informatia a fost confirmata de Miron Cozma, care a precizat ca MM Stoica a solicitat sa fie mutat intr-o alta celula, pentru a evita sa mai dea ochii cu Popescu. Chiar si asa, situatia dintre cei doi ramane una tensionata in conditiile in care Gica Popescu mai are de stat dupa gratii doi ani si opt luni, iar Mihai Stoica mai are de ispasit in jur de trei ani din condamnarea de trei ani si sase luni.

 

author avatar
Cristi Ionita
1.999 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger