AcasăRecomandariMM Stoica raspunde cu postul daca Bourceanu si Tatarusanu nu-si prelungesc contractele

MM Stoica raspunde cu postul daca Bourceanu si Tatarusanu nu-si prelungesc contractele

Steaua a vandut pe 10 milioane de euro doi jucatori titulari in sezonul trecut, dar se pregateste sa piarda gratis alti doi, la fel de importanti.

Mihai Stoica stie unde ii este locul: in picioare langa seful Gigi Becali
Tatarusanu si Bourceanu vor sa scape de Steaua cu orice pret
Bourceanu

Transferurile lui Vlad Chiriches (Tottenham Hotspur) si Raul Rusescu (FC Sevilla) l-au imbogatit pe Gigi Becali, care spera sa realizeze profit si cu alti doi jucatori de baza. Este vorba despre Ciprian Tatarusanu si Alexandru Bourceanu, ale caror intelegeri cu FC Steaua expira in vara viitoare; incepand cu 1 ianuarie, ambii internationali pot negocia/ semna precontracte cu orice club doresc! Tocmai in acest punct nu doreste latifundiarul sa se ajunga, iar misiunea managerului Mihai Stoica este sa-i convinga sa semneze noi angajamente, cu promisiunea ca vor fi lasati sa se transfere in strainatate daca apar oferte avantajoase. Daca nu va duce la bun sfarsit ordinul primit, iar Steaua nu va incasa niciun euro de pe urma plecarii portarului si a capitanului de echipa, MM risca sa fie dat afara de patron, si-asa nemultumit de modul in care a fost condus clubul in cele cinci luni de cand el se afla inchis la Penitenciarul Jilava.

Starea de tensiune din Ghencea este evidenta si o demonstreaza si reactia avuta de Mihai Stoica in conferinta de presa de sambata, cand a fost intrebat despre situatia fotbalistilor Tatarusanu si Bourceanu: „Ce jucator de la CFR Cluj termina contractul la vara? Dar de la Dinamo cine termina contractul in vara? Aaa, nu stiti! Voi nu stiti nimic! Ce tot o tineti cu Tatarusanu si Bourceanu? Mai lasati-ne in pace! Daca vom considera ca trebuie sa prelungim contractele unor jucatori, le vom prelungi, daca nu, nu!”.

S-au achitat primele de obiectiv

Cu cateva luni intarziere, Gigi Becali a aprobat achitarea primelor de obiectiv la Steaua. Astfel, pentru castigarea titlului si calificarea in grupele Ligii Campionilor, titularii au incasat 100.000 de euro! Conform „fanatik.ro”, aceeasi suma le-a revenit si „razvratitilor” Alex Bourceanu si Ciprian Tatarusanu, chiar daca cei doi refuza sa semneze prelungirea contractelor. Din cate se zvoneste, golgeterul sezonului trecut, Raul Rusescu, si cel mai scump fotbalist vandut vreodata din Liga 1, Vlad Chiriches, au fost taiati de la premiere, din ordinul aceluiasi Gigi Becali.

Ordin de la Gigi: „Terminati cu silenzio stampa!”

Tot din ordinul finantatorului, Mihai Stoica si Laurentiu Reghecampf au renuntat la silenzio stampa, reluand dialogul cu presa. In prima conferinta, managerul general a explicat ca intre el si antrenorul principal nu exista niciun diferend: „Am iesit din silenzio stampa pentru ca ne-a rugat Gigi Becali, iar rugamintea patronului cantareste enorm. N-a existat nici un conflict, nu exista si cred ca nu va exista intre mine si Reghe. Noi am fost uniti in momentele grele. Nu exista jucatorii lui Reghe sau MM… Exista jucatorii Stelei, jucatorii lui Gigi Becali. El a achizitionat jucatorii, el a creat echipa asta”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
614 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger