AcasăSPORTMM Stoica i-a atacat pe "Imi" Ienei si Dan Petrescu

MM Stoica i-a atacat pe „Imi” Ienei si Dan Petrescu

A devenit un obicei ca Mihai Stoica sa loveasca in gloriile Stelei. Marti, cand s-au aniversat 27 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni, managerul a dat de pamant cu doua nume legendare din Ghencea.

Mihai Stoica si i-a facut dusmani si pe Dan Petrescu si pe Emerich Ienei

Nicio aniversare fara scandal, cam astfel se poate descrie ziua de 7 mai in istoria recenta a Stelei. Managerul Mihai Stoica s-a dat in spectacol si marti, cand i-a bestelit pe Emerich Ienei si Dan Petrescu. Deranjat ca cei doi n-au laudat asa cum se cuvine performata echipei in acest sezon (titlul in Liga 1 si calificarea in „optimile” Europa League), MM n-a stat pe ganduri si a defecat: „N-am auzit ca Ienei sa zica vreodata ceva pozitiv la adresa noastra, asa ca nu ma mira nimic, nicio problema. Invidia e o molima care se raspandeste foarte usor, mai ales in spatiul carpato-danubiano-pontic. Iar daca Dan Petrescu a uitat, ii reamintesc ca am batut Chelsea. Asta e, unii suporta mai greu succesele altora”.

Dan Petrescu

Dan Petrescu are toate motivele din lume sa fie invidios pe Laurentiu Reghecampf si a sa Steaua; „Bursucul” antreneaza Dinamo Moscova si castiga intr-o singura luna cam cat sotul Anei Maria Prodan in doua sezoane!

Emerich Ienei
author avatar
Laurentiu Teodorescu
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger