AcasăRecomandariMM Stoica, hai la somn, in cutia de carton!

MM Stoica, hai la somn, in cutia de carton!

Cand i-a atacat pe fostii mari jucatori din Ghencea, managerul Mihai Stoica n-a luat in seama si reactia pe care o vor avea suporterii campioanei. S-a lamurit sambata seara, la meciul cu ACS Poli Timisoara, cand 5.000 de fani l-au fluierat, huiduit si injurat non-stop.

Mihai Stoica le cere fanilor sa nu-l mai fluiere la fiecare meci
Suporterii nu mai vor sa accepte derapajele verbale si comportamentale ale managerului

Intre galeria Stelei si Mihai Stoica nu mai exista cale de impacare, dupa ce managerul general a lovit in generatia „Sevilla ’86”. Chiar daca nu mai au nicio legatura cu clubul actual, Emerich Ienei, Anghel Iordanescu sau Tudorel Stoica, plus Marcel Raducanu, sunt in continuare considerati embleme de catre fani; indiferent cate titluri sau performante externe si-a trecut in C.V., MM niciodata nu va fi perceput ca unul „de-al lor” de catre stelisti. Or, tocmai asta au tinut sa-i transmita „ultrasii” prezenti sambata seara pe „Arena Nationala” la meciul cu ACS Poli Timisoara! In prima repriza, cei 5.000 de spectatori nu au cantat si nu si-au incurajat deloc echipa, in semn de protest fata de decizia conducerii ca partida cu Avantul Barsana, din Cupa Romaniei, sa se dispute in comuna Berceni si nu pe arena din Ghencea. „Nici un loc de pe pamant nu poate inlocui Ghencea, locul nostru sfant”, a aparut scris pe un banner al galeriei. Partea secunda a jocului a adus si rabufnirea vocala a intregului stadion, vizat de scandari fiind Mihai Stoica: „Pleaca din Ghencea, MM pleaca din Ghencea!”, „MM Stoica esti o mizerie”, „MM Stoica hai la somn in cutia de carton”.

Reghecampf ii intoarce spatele lui Iordanescu

Nici macar laudele nu-l mai multumesc pe Laurentiu Reghecampf, care la conferinta de presa a tinut sa-i transmita lui Anghel Iordanescu sa nu mai vorbeasca frumos despre el: „Nu vreau sa avem un conflict cu fostele glorii. Am vazut ca domnul Iordanescu m-a laudat, insa eu n-am nevoie de asa ceva. Vreau sa nu mai faca scandal atunci cand noi gresim”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
728 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger