AcasăSPORTMM Stoica: "Gigi plateste pentru prea multa sinceritate si declaratii iresponsabile"

MM Stoica: „Gigi plateste pentru prea multa sinceritate si declaratii iresponsabile”

Mihai Stoica, managerul Stelei, a postat, marti dimineata, un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care ii apararea lui Gigi Becali, patronul Stelei.

MM sustine ca Becali plateste pentru anumite declaratii iresponsabile si nu pentru ca ar fi comis vreo infractiune.

De altfel, MM ataca in termeni duri condamnarea lui Becali si este de parere ca „Gigi Becali va castiga impotriva Romaniei la CEDO. Dar cineva poate impiedica procesul asta absurd. Cineva poate indrepta o grava eroare judiciara. Cineva poate reinstaura democratia intr-un stat care tinde sa se transforme intr-unul politienesc. Numele lui e Traian Basescu si e Presedintele Romaniei”.

MM Stoica i-a facut o scurta caracterizare lui Gigi Becali precizand ca „este un tip temperamental si usor de influentat. Un tip care a dat destule declaratii iresponsabile, declaratii care probabil au deranjat, au enervat, au lezat. Dar unii trebuie sa inteleaga ca declaratiile nu lasa cicatrici”.

Managerul Stelei se declara dezamagit ca „dupa 23 de ani de la Revolutie, un om ca Gigi Becali isi pierde libertatea pentru ca vorbeste prea mult” si sustine ca „Gigi Becali da un telefon si repara viata unor oameni aflati in dificultate, iar soarta celei mai iubite echipe de fotbal din Romania depinde de acest om”.

author avatar
Cristi Ionita
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger